2019. jún 05.

Meztelen hennafestő ...

írta: Czidlina Ildikó
Meztelen hennafestő ...

Helyzet van.

Furcsa helyzet. 

Egy éve, amióta elkezdtem hennázni, nem nagyon volt olyan időszak, hogy ne lettek volna telefestve a kezeim, karjaim. És nem csak a reklám kedvéért ;) 

Egyszerűen imádom, amikor szebbnél szebb minták díszítik a bőröm. Jó érzés, amikor rájuk nézek, az is jó érzés, ha mások megnézik, és nem utolsó sorban sokkal nőiesebbnek érzem magam, amióta henna díszeket viselek.  (Be kell látnom, az indiaiak tudják, mitől döglik a légy :D , tényleg sokat változtat egy nő kisugárzásán, a mozdulatain, amikor gyönyörű nőies motívumok fedik a bőrét.)

Most viszont az a szokatlan állapot van, hogy "csupaszok" a karjaim és a kézfejeim is. Lekoptak az előző festéseim, és pár napig sajnos festetlenek is maradnak. 

ures_kezek.jpg

Magam is meglepődtem, hogy mennyire érzékenyen érint ez a helyzet. Legalább annyira hiányoznak a mintáim, mint amikor pl. otthon felejted a kedvenc gyűrűdet vagy karkötődet, és meztelennek érzed magad nélküle. Ismerős? :D :D  :D 

Elvonási tüneteim vannak... szinte... De már csak 4 napot kell kibírnom, ez tartja bennem a lelket.

Négy nap, és megyünk a hennafesztiválra, Krisna-völgybe!!! Jupíííííííí!!!!

Évek óta bakancslistás nálam elmenni Krisna-völgybe, kicsit belesni ebbe az önfenntartó ökofalu életébe, ismerkedni az ott élők szellemiségével. De valamiért eddig nem jött össze. Ma már azt gondolom, azért váratott magára ez az út, hogy hennafestőként mehessek egy igazi henna ünnepre. ;)

Amolyan szakmai továbbképzés lesz, egy nap igazi varázslat, zseniális hennafestő művészek között, az indiai kultúra misztériumába burkolva. Éééééés persze gyönyörű mintákat festetve magunkra <3

Mert természetesen két hazai hennafestő példaképemmel is szeretnék festetni magamra. A saját festéseim helyett most  az ő varázslatos munkáik lesznek  az ékszereim. Hogy végre ne csak képeken csodáljam a tehetségüket, hanem magamon is viselhessek egy-egy henna festményt.

Ezért meztelenek most a karjaim. Várják a vasárnapot, és a művészek alkotásait ;)

Hab a tortán, hogy ez a kirándulás amolyan csapatépítő túra is lesz: Emese Csodavilága lesz a társam, akivel soha nem fogyunk ki a szakmai megbeszélnivalókból, akivel hasonlóan magas fordulatszámon pörgünk, ha alkotásról, hennázásról van szó. Ráadásul velünk tart a világ két legjobb asszisztense is: az én lányom és HennAsszisztensem, Laura, valamint Emese férje és CsodAsszisztense , Laci. Zseniális, erőt adó napunk lesz, biztosan tudom! ;)

U.i:

Mivel a fesztivál előtt, szombaton is hennázom egy rendezvényen, azért két tenyérfestést feltettem magamra, hogy élőben tudjam mutatni a vendégeknek a henna- és a jaguafestés különbségeit. Meg hát milyen hennafestő az, akin nincs egy darab festés sem :D :D :D

tenyerek1.jpg

 

 

 

 

Szólj hozzá

elvonási tünetek henna hennafestés meztelenül Krisna-völgy varázslatos henna hennashanti Krsna völgy hennafesztivál