Varázslatos henna

A léleksimogató művészet

2021. okt 18.

HENNAween

írta: Czidlina Ildikó
HENNAween

... mert hennázni mindig lehet :D

Boszorkányok-és-csontvázak-halloweenkor.hu

 

Egyre nagyobb divat HALLOWEEN bulikat tartani.

Jó alkalom ez egy kis gőzkieresztésre, lazulós együttlétre, iskolai közösségekben, baráti társaságokban egyaránt.

És most ne essék szó arról, hogy a halloween milyen eredetű szokás, hogy nálunk halottak napját ünneplünk stb. Nem ennek a cikknek a dolga és szándéka megvitatni ezt a kérdést, pláne nem tisztje állást foglalni.

Bevallom, én sosem kedveltem igazán az ilyen beöltözős bulikat, de azért belátom, hogy van/lehet valami különleges varázsa annak, amikor álruhát öltünk, és egy kicsit kilépünk a saját szerepünkből...

halloween_smink.jpg

A jelmezbe bújás, a külső elmaszkírozása felszabadító lehet, megkönnyítheti a láncaink lerakását ;) , és ha így van, akkor miért ne használnánk ki akár a halloween időszakát is. Szóval mókára fel!!!

Persze nem feltétlenül kell komplett testfestésben gondolkoznunk, mint a fenti képeken. Egy szolídabb, házilag elkészíthető jelmez is megteszi, amit kiegészíthetünk  vicces-rémes hennafestéssel.

IMG 20211017 174315

f88bdaff97e95960ecef974749826d55.jpg

Photo 1633085955125

Nézz körül a neten, sokféle egyszerű, de témába illő hennamintát találsz, amit akár gyakorlatlan kézzel is megfesthettek egymásnak a buli előtt.

Nagy előnye az arcfestéssel szemben, hogy 2-3 nappal a buli előtt elkészíthető, nem kell az utolsó pillanatban kapkodni vele!

Természetesen a Halloween hennához is válasszatok biztonságos, natúr hennapasztát, hogy ne kockáztassatok bőrirritációt. (Igen, tudom, sokat beszélek erről, de látom a visszajelzésekből, hogy még mindig sokan nem tudják, milyen veszélyei lehetnek a szintetikus pasztáknak vagy akár a hobbi boltokban kapható, tartósítószert is tartalmazó hennafestéknek...)

Frissen kevert, használatra kész hennapasztát vehetsz/rendelhetsz nálam is: egy 20 gr-os tölcsér akár 10-15 mintához is elég lehet.

Hűtőben 3 hétig, fagyasztóban akár 6-8 hónapig eltartható.

Ára: 1500,- Ft/tölcsér + postaköltség.

Személyes átvétel Vácon vagy Budapest Nyugati közelében.

További infók és rendelés : üzenetben itt a cikk alatt, emailben (varazslatoshenna@gmail.com), telefonon (30/833-9865)

IMG 20211013 202427 610

Szólj hozzá

halloween henna hennafestés biztonságos henna ez is henna hennaween halloween henna natúr henna party henna neked is lehet

A bejegyzés trackback címe:

https://varazslatoshenna.blog.hu/api/trackback/id/tr2916725826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása