2023. feb 09.

Pezsgés indul!

írta: Czidlina Ildikó
Pezsgés indul!

Jöhetnek a kívánságok ;)

fb_bejegyzes_montazs1.png

Igen, tudom, hogy még csak február közepe van, de én már érzem a tavaszi pezsgést...

Megtörtént az első egyeztetés a tavaszi-nyári rendezvényekről, és úgy tűnik, idén már április közepén indul a boogie :D És ez nagyon szupeeeeer, mert hamarosan találkozhatunk! <3

Vagyis épp itt az ideje, hogy elkezdjem átnézni a hennakészletemet, rendbetenni a varázsbőröndöket, rengeteg hennatölcsért hajtogatni, és felfrissíteni a mintaalbumokat.

A minta albumról pedig az jutott eszembe, hogy mi lenne, ha idén interaktívan készülne a hennaminták gyűjteménye?

Persze ez nem kötelező, hiszen van kedvenc mintám bőven, amikből összerakhatok egy új albumot, de tutira feldobná a palettát, ha kimozdítanátok a komfortzónámból, és az eddigieken túl másfajta mintavilágba is beleásnám magam.

Most még van idő tavaszig, bombázzatok bátran ötletekkel, kívánságokkal. Kipróbálom, begyakorlom a ti kedvenceiteket is, és megfestem őket az albumba. Aztán ha talizunk egy rendezvényen vagy eljössz hozzám a kuckóba egy léleksimogató hennázásra, akár a te kedvenc mintád is rád kerülhet.... Izgalmas!

Két kategóriában jöhetnek képek:

1. Egyszerűbb, gyorsan megfesthető, de mutatós minták, amikkel haladós a munka a rendezvényeken is.

2. Összetettebb, aprólékosabb (akár nagyobb felületű) motívumok, amik több időt, nagyobb odafigyelést igényelnek, ezért inkább az egyéni festéseken, a privát hennarituálékon használhatóak.

FONTOS! Kérlek, jelöljétek meg az eredeti forrást (a hennafestő nevét, akinek az oldaláról lementettétek), mert ha esetleg egy az egyben átveszem valaki mintáját, akkor illik egyeztetnem vele, és megjelölnöm őt forrásként. Igaz, ez nagyon ritka, mert általában a legszimpatikusabb mintát is "feldolgozom", átalakítom, saját kezemhez és lelkemhez igazítom, de akkor is játszunk tisztán!!!!

Beküldési határidő: 2023.március 10.

Sorsolás: 2023. március 12.

Nyeremény: minden beküldő sorsoláson vesz részt, 3 szerencsés pedig 5.000,- Ft értékű henna- vagy jaguafestést (vagy ugyanilyen értékű ajándékutalványt , ha az szimpatikusabb) nyer. (További infó a nyereményekről a Varázslatos henna facebook oldalon.)

Mintavadászatra fel! Dolgoztassatok meg bátran! Így biztosan találtok majd nálam igazán kedvetekre való mintákat ;)

A képeket a névjegykártyán látható elérhetőségek valamelyikére tudod elküldeni.

jagua.jpg

Ritkán festek ilyen geometrikus mintákat, pedig irtó jól néznek ki. 

Ez egy 2020-as jagua festésem volt.

 

nevjegy_fekete-feher_modositott.png

 

Szólj hozzá